Sloep Reserveren Friesland

Sloep reserveren in Friesland

Yachtcharter De Drait verhuurt sloepen vanuit zowel de jachthaven in Drachten als in Woudsend.

Jachthaven Drachten

Je kunt een sloep reserveren bij het bruisende watersportcentrum van Yachtcharter De Drait in Drachten. Hier starten vele vakantiegangers hun vaarvakantie. Deze jachthaven ligt centraal in Friesland en vanaf 2016 is de jachthaven volledig gerenoveerd. Zo zijn onder andere duurzame aluminium aanlegsteigers geplaatst. Door de opening van de Drachtstervaart is Drachten helemaal in trek als watersportplaats. Daarnaast kun je vanuit Drachten eenvoudig het Nationaal Park de Alde Feanen ontdekken, een rondje Bergumermeer varen, de Turfroute of een van de andere sloepenroutes.

Jachthaven De Drait Drachten
Buitenstvallaat 2b
9204 WX Drachten
+31512513276
contact@dedrait.com

Na het vaarseizoen kun je ook voor winterstalling bij ons terecht. Wil je doe-het-zelven aan je boot? Hiervoor bieden wij ook diverse mogelijkheden. Heb je liever hulp bij je klus? Onze experts helpen je graag. Lees meer…

Jachthaven Woudsend

Een sloep huren vanuit het watersporthart van Friesland? Dat kan bij Yachtcharter De Drait in Woudsend. Vanaf deze locatie starten diverse vakantiegangers hun vaarvakantie met een van onze motor- of kotterjachten. Daarnaast worden hier zowel een DrachtsterSloep 750 als een Kampeersloep verhuurt voor één of meerdere dagen varen. Vanaf Woudsend ontdek je eenvoudig enkele van de Elfsteden, de gezellige watersportdorpen of de Friese Meren. Met wie ga jij een dag sloep varen?

Yachtcharter De Drait Woudsend – Klompmaker
De Zwaan 20
8551 RK Woudsend
+31514564447
contact@dedrait.com / woudsend@dedrait.com

Bekijk onze sloepen hier!