Valk huren Friesland

Randmeer en Valk

Zeilboot huren Friesland

Randmeer

Zeilen in FrieslandEen Randmeer huren is de ideale keuze voor iedereen die van stoer en avontuurlijk zeilen houdt. Met de wind door uw haren en zeilen door ongerepte natuur Friesland. De Randmeer is een gemakkelijk te varen zeilboot, geschikt voor 4 personen. Zeilboot huren Friesland? Reserveer hier… 

De Rand uitgerust met: buitenboordmotor met losse tank, rolfok, zeilhuik, RVS mik, vaarboom, 3 fenders, 3 landvasten, dweil, peddel.

Valk

Zeilen in FrieslandEen Valk huren is altijd al een succes geweest in Friesland. Dat is geen wonder, want de Valk is een prachtig ruim toerschip, geheel van polyester en biedt plaats aan vier à vijf personen. Een Valk huren betekent eenvoudig zeilen in Friesland. Reserveer hier… 

De Valk is uitgerust met: buitenboordmotor met losse tank, rolfok, zeilhuik, RVS mik, vaarboom, 3 fenders, 3 landvasten, dweil, peddel.

Zeilen in Friesland is een onvergetelijke ervaring voor zowel de beginnende als de ervaren zeiler. Met zijn uitgestrekte meren, schilderachtige kanalen en charmante dorpen biedt Friesland een ideaal decor voor een zeilavontuur. Bekende wateren zoals het Sneekermeer, de Fluessen en het Heegermeer bieden volop ruimte om de zeilen te hijsen en de wind te vangen.

Friesland staat bekend om zijn gastvrije watersportcultuur en talrijke jachthavens waar je kunt aanmeren om te genieten van de lokale gastronomie en de authentieke Friese sfeer. De Friese wateren bieden eindeloze mogelijkheden voor plezier en ontspanning op het water.

Bekijk onze sloepen hier!

Randmeer en Valk boeken!

Vergelijkbare berichten