Fiets huren in Drachten

Wil je een fiets huren in de omgeving van Drachten of om mee te nemen tijdens je vaarvakantie? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Met de fiets heb je nét dat kleine beetje extra bewegingsvrijheid. Bijvoorbeeld om broodjes bij de bakker te halen of om de directe omgeving te verkennen. Voor de sportieveling is dit een uitkomst om op een echte Nederlandse manier aan beweging te komen. Voor aantrekkelijke prijzen hebben we een fiets op maat!

Prijzen fiets huren Drachten

Aantal dagen:123e.v.Week
Fiets€ 7€ 13€ 20€ 5€ 40

Bijkomende kosten
Waarborg fiets: € 100

Fietsen in Friesland tijdens een vaarvakantie is de perfecte manier om het beste van twee werelden te combineren. Terwijl je met de boot door de schilderachtige waterwegen vaart, kun je gemakkelijk aanleggen in pittoreske dorpjes en steden om de omgeving per fiets te verkennen. Friesland staat bekend om zijn uitgestrekte polders, charmante dorpjes, en goed onderhouden fietspaden, wat het een ideale bestemming maakt voor fietsliefhebbers.

Tijdens je vaarvakantie kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Nationaal Park De Alde Feanen, waar je prachtige fietsroutes vindt die je langs weelderige natuur en indrukwekkende landschappen voeren. Ook steden zoals Leeuwarden, Sneek en Dokkum zijn uitstekend bereikbaar met zowel de sloep als de fiets, en bieden een rijke cultuurhistorie, gezellige terrassen en unieke winkels.

Kortom, een vaarvakantie in Friesland biedt een veelzijdige ervaring waarin je kunt genieten van zowel de rust en schoonheid van de Friese wateren als de vrijheid en ontspanning van fietstochten door een van de mooiste provincies van Nederland.

Vragen?

Voor verdere vragen of meer informatie neem contact op via 0512513276, info@dedrait.com

Sloep huren, klik hier!

Sloepen bekijken, hier klikken!

Vergelijkbare berichten