Camperplaatsen

Camperplaatsen Friesland

Bij Jachthaven De Drait in Drachten bieden we de meest centraal gelegen camperplaatsen in Friesland. Bij ons is het mogelijk om te overnachten in de jachthaven. Je vindt camperplaatsen Friesland, gelegen aan het einde van de charterboulevard met een prachtig uitzicht over het water en de groene omgeving rondom de jachthaven. Geniet van de rust en ontspannen sfeer op de jachthaven en tegelijkertijd ook van de bedrijvigheid aan de charterboulevard. Kamperen in Friesland, dan moet je bij ons zijn. Het kloppende hart van toeristisch Friesland voor camperplaatsen.

Camping Friesland

Ontdek de prachtige omliggende natuur van Nationaal Park de Alde Feanen, watersportplaats Grou of het Fries Museum in Leeuwarden. Binnen 5 minuten kun je het gezellige winkelcentrum De Drait bereiken met o.a. supermarkten, drogisterij, boekenwinkel, dierenwinkel, Blokker en eetgelegenheden. Het centrum van Drachten is op 4 kilometer afstand. De camperplaatsen in Drachten is een geweldige locatie om tot rust te komen. Onze camping voor campers beschikt over vele faciliteiten. We hebben camperplaatsen met verharde ondergrond. Zo sta je altijd goed, ook met slecht weer. Wanneer je hier gaat kamperen, dan kun je eenvoudig een sloep huren. Je kunt bij camperplaatsen Friesland zonder vaarbewijs een sloep huren en genieten van de Friese natuur.

Faciliteiten camperplaatsen

Camperplaatsen / ligplaatsen
Toiletten
Douches
Havengebouw met koffie/thee faciliteiten
Wasmachine en wasdroger ( € 5.00 p.st.)
Wifi (code kan bij de havenmeester verkregen worden)
Stroomvoorzieningen
Vuilwaterafzuiging
Boot-, fietsverhuur en kanoverhuur
Honden zijn toegestaan
Sloepenverhuur

Je kunt het gehele jaar bij ons terecht om van de camperplaats gebruik te maken. Vanaf april tot en met oktober kunt je je melden bij het havenkantoor.
Buitenstvallaat 2
9204 WX
Drachten

Kom je buiten het seizoen overnachten (november tot maart), dan kun je je melden bij de watersportwinkel.
Biskopswei 27
9213 VM
De Wilgen

Het tarief is € 15 euro per nacht (stroomgebruik € 5,00) incl. het gebruik van onze voorzieningen. Klik hier voor meer informatie.
T: 0512 – 513276