Contact

Sloep Huren in Friesland

Sloep Huren in Friesland is een bruisend watersportcentrum van Yachtcharter De Drait. Ieder jaar trekt onze bruisende jachthaven vele vakantiegangers. De jachthaven ligt centraal in Friesland en wordt in 2016 volledig gerenoveerd. Wat onze haven uniek maakt, zijn de duurzame aluminium steigers. Drachten is helemaal in trek, dankzij de opening van de Drachtstervaart. Kenmerkend voor onze jachthaven is de centrale ligging. Het perfecte adres om een sloep te huren.

Na het vaarseizoen kunt u ook voor winterstalling bij ons terecht. Uw boot kan in de winter zowel op de wal in een geïsoleerde hal als op de wal buiten gestald worden. Ook kunt u er voor kiezen om uw boot in een van onze schiphuizen te stallen. Wilt u doe-het-zelven aan uw boot? Wij bieden u de mogelijkheid om op de wal of in een van onze loodsen te klussen aan uw boot. Wanneer u hulp nodig heeft kunt u uiteraard bij een van onze jachtservice experts terecht.

Jachthaven Friesland

Iedereen die zijn boot bij ons neerlegt heeft alles mee: de perfecte ligging t.o.v. de stad, de mogelijkheid om per boot naar het centrum van Drachten te gaan. Jachthaven De Drait ligt namelijk nabij de A7 aan het vaarwater tussen Drachten en het Friese Meren gebied, centraal in Friesland.

In de directe omgeving ligt het natuurgebied De Alde Feanen. Vanwege de vele bezienswaardigheden in de omgeving van Drachten is onze haven enorm populair onder watersporters.

De Drait Yachting
Biskopswei 27
9213 VM De Wilgen

T: 0031 512 513276
E: info@dedrait.nl en info@dedrait.com

Sloep Huren Friesland

9,1 van 10

op basis van 1377 beoordelingen.