Sloep huren

Sloep Huren Friesland

Een dag op het water is heerlijk met een sloep. Sloep Huren Friesland biedt een grote diversiteit aan sloepen: DrachtsterSloep 750, DrachtsterSloep Elektro, KampeerSloep, DrachtsterSloep Cabin en Drait Vlet Elektro. Een sloep huren in Friesland kan bij De Drait voor een dag, maar is ook mogelijk voor een langere periode. Een gevarieerd aanbod van sloepen.

Sportieve verhuur

Voor de watersporter die ook fysiek actief wil zijn, hebben we genoeg mogelijkheden. Voor aantrekkelijke prijzen kunt u bij ons bijvoorbeeld kano’s huren. Maar ook zeilboten hebben we in de aanbieding. Een Randmeer of een Valk kunt u al huren voor slechts €65 per dag! Heerlijk zeilen in middenin de natuur van Friesland.

Jachthaven Friesland

In Drachten heeft Sloep Huren in Friesland haar eigen jachthaven. Vanuit de jachthaven vaart u richting het Friese merengebied met de bekende watersportplaatsen zoals: Grou, Sneek, Lemmer en Stavoren. Onderweg vindt u de rust, ruimte en een prachtige natuur. In Brandenburg an der Havel, nabij Berlijn beschikt bootverhuur De Drait ook over een eigen steiger op de rivier de Havel. Van daaruit vaart u door de adembenemende omgeving richting Berlijn, Müritz of rivier de Elbe.

Grote verhuurvloot

De chartervloot omvat een ruim aanbod met 40 luxe uitgeruste motorjachten, 15 polyester sloepen en twee zeer comfortabele bungalowboten. Genoeg keuze dus om een boot te huren die voldoet aan uw wensen. Bij Bootverhuur De Drait kunt u een boot huren voor 2 tot en met 14 personen. Van 7 tot 15 meter. Voor een dag, weekend, week of langer. In Nederland heeft u geen vaarbewijs nodig. In Brandenburg heeft u een vaarbewijs nodig, maar biedt ook een vaargebied waar u zonder vaarbewijs mag varen.

Uitstekende service

Gasten die bij Bootverhuur De Drait een boot huren, maken gebruik van een uitstekende service en voorzieningenniveau op onze locaties in Drachten en Brandenburg an der Havel. De koers die wij varen is helder: Onze gasten verdienen een onbezorgde vaarvakantie of vaardag. Mocht er onderweg toch iets zijn staan wij 24/7 klaar om u te helpen.

Sloep Huren Friesland

8,9 van 10

op basis van 77 beoordelingen.