Drachtster Sloep Elektro

Elektrisch varen in Friesland

Deze milieuvriendelijke elektrische sloep is uitgerust met een elektromotor. Hierdoor is de sloep stil, duurzaam en energiezuinig. De elektrische sloep heeft dezelfde uitstraling en afmetingen als een DrachtsterSloep met dieselmotor. U kunt met deze sloep 5 tot 8 uur varen afhankelijk van uw vaargedrag. Voor een ontspannen dagje op het water is de DrachtsterSloep Elektro de perfecte sloep.

Sloep huren

Voor het huren van een kwalitatieve sloep in Friesland bent u bij ons aan het juiste adres. Onze sloepen zijn van zeer hoge kwaliteit. Met de generator aan boord van de elektrische sloep kunt u de accu’s ook tijdens het varen opladen. Elektrisch varen met een sloep is romantisch, avontuurlijk, maar ook heel verkoelend tijdens hete zomerdagen.

Luxe en comfort

Ontdek de Friese wateren. Wilt u een dagje elektrisch varen in een DrachtsterSloep Elektro? Vul hieronder uw gegevens in het onderstaande boekingssysteem in. Wij sturen u z.s.m. een bericht terug of de elektrische sloep voor de gewenste datum nog beschikbaar is.

Huurprijs:
Per dag €180

Bijkomende kosten:
Accu/brandstof: € 20
Vaarklaar maken: € 25

Waarborg:
€ 200 dag

Wilt u een dagje varen in een DrachtsterSloep? Neem contact op via 0512513276, info@dedrait.com of via onderstaand contactformulier:

Bent u geïnteresseerd in meerdere dagen varen met een DrachtsterSloep? Profiteer dan van het voordeel van een 5-rittenkaart. Klik hier voor meer informatie.

Specificaties
Afmetingen: 7.50 x 2.50 x 0.80 m
Doorvaarthoogte: 1.40 m
Gewicht: 2 T
Motor: 3,5 Kw Electro motor
Dieseltank: 60 liter voor generator

Uitrusting
Boegschroef
Anker
Generator (wanneer de accu leeg is)
Walstroom 220 V
Tent

Contactformulier: